felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A nyíregyházi pilóta azt állítja, szándékosan mérget kellett szórnia a lakosságra az index.hu szerint!!!

A nyíregyházi pilóta azt állítja, szándékosan mérget kellett szórnia a lakosságra az index.hu szerint!!!

Nyíregyháza – Drámai hangvételű interjú kering és bukkan fel időről időre az internetes hullámokon: egy állítólagos volt nyíregyházi repülős önti ki a lelkét, hogy ­chemtrail-pilótaként hosszú ideig mérgezte az embereket. 

maxresdefault-1

A történet lényege: egy ismeretlen légitársaság alkalmazottjaként nem meteorológiai kísérleteket végzett, hanem mérget, vírusokkal fertőzött anyagot szórt a levegőbe. Amikor erre rájött, halálos fenyegetést kapott, de már kész lenne tanúskodni… Kíváncsiak voltunk arra, lehet-e a történetnek valóságalapja, és az egyetlen kiindulási pont az volt, hogy a névtelen nyíregyházi pilóta azt mondta, hogy miután 2003-ben elvégezte a Nyíregyházi Főiskolát, mezőgazdasági pilótaként kezdett dolgozni. A legilletékesebbhez, Horváth Péterhez fordultunk segítségért.

Utánajártunk, mi igaz a történetből!Az összeesküvés-elmélet megosztja a közvéleményt: egyesek szentül hisznek benne, mások szerint csak népbutítás. Számunkra a névtelen nyíregyházi pilóta vallomása adott némi támpontot, miszerint ahogy elvégezte a Nyíregyházi Főiskolát 2003-ban, mezőgazdasági pilótaként kezdett dolgozni itt, s az egyik este titokzatos, öltönyös férfiak léptek oda hozzá a hangárban, egy fapados légitársaság ajánlatával a zsebükben.

chemtrail

Vörös eső Európában

A tiszta profilú mezőgazdasági pilótaképzés utolsó évfolyama 1986-ban hagyta el a Nyíregyházi Főiskolát, de a szűkített képzés is megszűnt a ’80-as évek végére – válaszol kérdésünkre Horváth Péter, a gyakorlati pilótaképzést 1992-től végző Tréner Kft. ügyvezető igazgatója. Azt is elárulja: név szerint ismerik a 2003-ban végzett pilótákat, s azt is tudják, ki hová került. Itt tehát sántítani kezd a történet… Több szempontból sem tartja valószínűnek, hogy utasszállító gépekről mérgező anyagokat lehetne kijuttatni. A célzott szóráshoz alacsonyabban kellene repülni, mert ilyen magasságban kiszámíthatatlan a sodródás. Gondoljunk csak arra, amikor Európára néha vörös eső hull: ez a nagy légköri magasságokba került sivatagi homok lecsapódása, vagyis olykor a Szaharából ér ide a nem várt küldemény. Külön kérdés a műszaki kivitelezés. Egyesek szerint egyszerűen belekeverik a kerozinba ezt a mérgező anyagot, s úgy jut ki a levegőbe, ennek jele pedig a sokáig megmaradó kondenzcsík a gépek után. Ez a tézis ott dől meg, hogy a sugárhajtású hajtóművekben 1200 C-fokon ég el az üzemanyag, ez minden idegen anyagot elpusztítana.

contrailscience-com_skitch_1162022010_20120720_210703-copy

Ha pedig egy külön szóróberendezést szerelnének fel a gépekre, akkor az hamar kiderülne, hiszen a repülőtereken minden landolás után a műszaki személyzet az utolsó szegecsig alaposan átvizsgálja a gépeket. Előbb-utóbb valaki rákérdezne, mi az, mi célt szolgál, s beszélne a különös, nem oda illő szerkezetről, tartályokról. Ennyi repülőteret és ennyi embert nem lehet lefizetni vagy likvidálni.

20150830-153108-ayv0h

Mégsem lehetetlen?

Tény: időnként feltűnően sok kondenzcsíkot látni az égbolton. Erre Horváth Péter azt mondja: a magyar légiforgalmi irányító HungaroControl adatai szerint 2015-ben rekordot döntött a Magyarország fölött átmenő légi forgalom. A sok csík pedig a vízgőz és széndioxid, amely nagy magasságban képződik a hajtóművek mögött.

airplane

Ennyi lenne hát a rejtély? A végére egy szerkesztői megjegyzés: egyébiránt komoly, hiteles, tanult emberek szerint a mai világban minden megtörténhet… Nem tartják elképzelhetetlennek, hogy például a gyógyszerlobbi más módon levegőbe juttathat olyan anyagokat, amelyek aztán keresletet generálnak készítményeikre. A fegyverkereskedelemhez mérhető forgalom és profit valóban hatalmas úr, és nagyhatalmi módszereket szül – de ez már egy másik történet.

Ahogy a cikk forrásából is látni, az index.hu-tól átvett cikkekért kizárólag ők a felelősek, a tőlük származó cikkek tartalma kizárólag az index.hu-t minősíti. Mi ezúton is itt köszönjük meg nekik a reklámot. – Vértes Viktor főszerkesztő

Forrás: szon.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up