felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Ezért van Európa “ostrom” alatt

Ezért van Európa “ostrom” alatt

Mert miről is szólnak a dolgok? A valóság az, hogy az arab világ – melynek vezető állama Szaúd-Arábia – nem rendelkezik annyi termőfölddel és a haszonnövények vízigényét kielégítő édesvízzel, hogy saját termelésű élelmiszerekkel el tudja látni az arab országokban lévő lakosságot.

Az arab országok lakosságának kb. a fele – évtizedek óta – olyan élelmiszert fogyaszt, amit Európában, az USA – ban és Kanadában termeltek meg (mert csak ezeknek az országoknak van annyi termőföldje és édesvíz készlete, hogy több élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztása). Ezen élelmiszerek nélkül az arab országok lakossága kihalna. Ezekért az élelmiszerekért eddig olajjal fizettek, de tudják, hogy az olajtartalékaik végesek és ha elfogy, akkor kihalásra vannak ítélve. Tehát az arab országok kényszerhelyzetben vannak. Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az arab országok meg akarják szerezni Európa termőföldjeit és édesvízkészleteit, amely biztosítaná nekik a fennmaradást.

Tehát az arab országok háborút viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik ( az Európa Bizottság tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága, a Helsinki Bizottság, Angela Merkel, Hollande, álcivil szervezetek, Soros György stb. ) hathatós támogatásával folytatnak.

A háború tétje az, hogy az európai országok lakossága marad életben, vagy az araboké. A beépített ügynökök feladata az, hogy erről az egyszerű igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék őket. Nekünk magyaroknak azt sem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 ( Mohács és a Temes-vidék felszabadítása ) között Magyarország lakósságának a 75% – át kiirtották.

Forrás: ultrasinfo.com

Ossza meg ismerőseivel!