felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Ötödik Típusú Találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött (feliratos dokumentumfilm)

Ötödik Típusú Találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött (feliratos dokumentumfilm)

Dr. Steven Greer legújabb nagyszabású alkotása, az Ötödik típusú találkozások című dokumentumfilm, amely a földönkívüliek széleskörű bemutatását tűzte ki célul. Dr. Greer hozta létre a világméretű nyilvánosságra hozatali mozgalmat és rendszeresen tájékoztatta az elnököket és az államfőket a földönkívüli jelenségről.

Korábbi munkái, a Szíriusz és az Unacknowledged, a téma iránt érdeklődők finanszírozása eredményeként jöhettek létre, és helyi mozgalmakat indítottak el. Ebben a filmben Dr. Greer bemutatja a legveszélyesebb információkat, amelyeket a titoktartásban érdekeltek semmi esetre sem akarnak nyilvánosságra hozni, hogy mindenki megismerje azt az elfeledett spirituális tudást, amely a kulcsát jelenti annak, hogy kapcsolatba lépjünk a fejlett földönkívüli civilizációkkal.

A film soha nem látott felvételeket és fényképes bizonyítékokat tartalmaz, valamint izgalmas interjúkat olyan kiemelkedő szereplőkkel, mint Adam Curry, a Princeton PEAR Lab volt kutatója, a legendás polgári jogi ügyvéd, Daniel Sheehan és Dr. Russell Targ, aki a CIA legtitkosabb távolbalátó programját vezette. Az üzenetük mindenki számára az, hogy több ezer ember számára már megtörtént a kapcsolatfelvétel. Ez az ő történetük.

felfedes.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up