felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Rejtélyes fémoszlopot találtak a semmi közepén, a utahi sivatagban

Rejtélyes fémoszlopot találtak a semmi közepén, a utahi sivatagban

Titokzatos fémoszlopra bukkantak helikopteres autópályarendőrök a utahi sivatagban, a semmi közepén. Leszálltak, hogy közelebbről is megnézhessék, de így sem tudtak meg róla többet.

A Utahi Autópályarendőrség minden évben segít az állam vadőreinek a vadállomány felmérésében. Pénteken, miközben helikopterről számolgatták a vadjuhokat, egy fura alakzatot vettek észre a sziklás sivatag közepén – írja az Idaho Statesman című hírportál.

A rendőrök leszálltak, hogy közelebbről is megnézzék a talajból kiálló, háromszög alapú fémoszlopot, de semmivel sem tudtak meg róla többet, mint a levegőből. Az oszlop földből kilátszó része nagyjából három méteres lehet, és úgy tippelik 50 – 60 centi lehet a föld alatti része.

Miután elterjedtek a rejtélyes oszlopról készült fotók, az emberek vad találgatásokba kezdtek. A legtöbben, persze földönkívülieket sejtenek a háttérben. Van, aki azonban úgy véli, 2020-ban jobb lenne már nem feszegetni a kérdést, mert idén, biztos csak valami szörnyűség derülne ki.

Sokaknak feltűnt, hogy az oszlop, és a környezete nagyon hasonlít Stanley Kubrick 2001: Űrodüsszeia című, 1968-as filmjének egyik helyszínéhez.

Forrás: 24.hu

Ossza meg ismerőseivel!
Scroll Up