felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Itt vannak az idegenek, de még titokban tartják kilétüket – állítja Izrael volt űrbiztonsági főnöke

Itt vannak az idegenek, de még titokban tartják kilétüket – állítja Izrael volt űrbiztonsági főnöke

Haim Eshed 30 éven keresztül vezette Izrael űrbiztonsági programját.

Egy idegenekből álló úgynevezett “Galaktikus Szövetség” éveken át kapcsolatban állt Izraellel és az Egyesült Államokkal. Titokban tartják kilétüket, mivel szerintük az “emberiség még nem áll készen”, és meg akarják előzni a tömeghisztéria kialakulását, állítja a zsidó állam nyugalmazott űrbiztonsági főnöke, Haim Eshed.

A visszavonult izraeli tábornok és professzor, Haim Eshed szerint Izrael egyértelműen kapcsolatban állt földönkívüliekkel, de azok ezt titokban tartották, mert úgy vélték az emberiség még nem érett meg arra, hogy megtudja az igazságot.

A Yediot Aharonot izraeli újságnak adott interjújában Eshed, aki 30 éven keresztül vezette Izrael űrbiztonsági programját és háromszor nyerte el az izraeli biztonsági díjat, elmondta, hogy mind Izrael, mind az USA éveken át kapcsolatban állt idegenekkel.

A 87 éves ex-űrbiztonsági főnök arról is beszámolt, hogy milyen egyezmények jöttek létre a földönkívüliek és az Egyesült Államok között állítólag azért, mert kutatni akarták és jobban meg akarták érteni “az univerzum szövetét.”

Az együttműködés elmondása szerint magában foglal egy marsbéli földalatti bázist is, ahol az Egyesült államok és az idegenek is képviseltetik magukat.

Amennyiben állításainak van igazságtartalma, összevágnak Donald Trump elnök azon döntésével, hogy megalakította űrhadosztályát az amerikai hadsereg ötödik ágaként. 

Az azonban nem világos, hogyha egyáltalán fennáll ilyen kapcsolat a földönkívüliek és Amerika között, mióta van így. 

Esed azonban határozottan állítja, hogy Trump “tud a dologról, és a határán állt annak, hogy felfedje létezésüket.”

A “Galaktikus Föderáció” azonban állítólag megállította őt ebben, mondván: elejét akarják venni a tömeghisztériának, mivel úgy érzik, az emberiségnek fejlődnie kell még és el kell érnie egy olyan stádiumot, ahol…megértjük, mi az űr és mik az űrhajók. – számolt be Yediot Aharonot.

Azzal kapcsolatosan, hogy miért pont most döntött úgy, hogy felfedi ezeket az információkat, Eshed úgy válaszolt, most jutott el arra a szintre, hogy nagy tisztelet övezi tudományos körökben, és az akadémia hozzáállása is változott a dologhoz.

“Ha azzal, amit ma elmondtam, öt évvel ezelőtt állok elő, korházba vittek volna.” – magyarázta a professzor.

Hozzátette, “Ha már máshogy állnak a dologhoz, és nincs mit veszítenem. Megszereztem a diplomáimat és díjaimat, több külföldi egyetemet tiszteletnek örvendek, és ott is változnak a trendek”

Eshed azt ígérte új könyvében (The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed) több részletet is megoszt majd azzal kapcsolatban, hogy például hogyan akadályoztak meg földönkívüliek nukleáris apokalipsziseket, és arról is r majd, mikor érkezik el az idő arra, hogy az idegenekkel foglalkozó ügynökség “feketeruhásaival” (“men in black”) is találkozhatunk.

A volt űrbiztonsági főnök állításai röviddel azelőtt láttak napvilágot, hogy az izraeli űrközpont nyilvánosságra hozta volna rövid videóját, melyben új holdraszállási projektet harangozott be.

Forrás: jpost.com – hetek.hu

Ossza meg ismerőseivel!