felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Fél éve van a Pentagonnak, hogy elárulja, mit tud az UFO-król

Fél éve van a Pentagonnak, hogy elárulja, mit tud az UFO-król

Donald Trump a hétvégén fogadott el egy több mint 5500 oldalas törvényjavaslatot, melynek célja többek között a járvány okozta válság kezelése. Az aláírással egy 180 napos visszaszámlálás kezdődött: a Pentagonnak és a különböző hírszerző szervezeteknek ennyi idejük lesz, hogy beszámoljanak arról, mint tudnak az UFO-król – írja a New York Post.

A rendelkezés meglehetősen kevés figyelmet kapott, valószínűleg azért, mert a Szenátus Hírszerzési Bizottságának megjegyzéseként csatolták az éves hírszerzési meghatalmazási törvényhez.

A szöveg értelmében az érintett szervezeteknek egy átfogó jelentést kell készíteniük az azonosítatlan repülő objektumokról.

A dokumentumban az FBI azon részletes elemzéseit is be kell mutatni, melyekkel az Egyesült Államok légterében érzékelt UFO-kat vizsgálták.

Amerikában az utóbbi időkben egyre több döntéshozót kezdtek el foglalkoztatni az azonosítatlan repülő tárgyak. Ennek oka természetesen nem a földönkívüliektől, sokkal inkább az idegen nemzetek kémkedésétől való félelem.

Forrás: 24.hu

Ossza meg ismerőseivel!