felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Meghökkentő találkozások idegenekkel

Meghökkentő találkozások idegenekkel

Az UFO-król, idegenekről szóló találkozásokat sokan kétkedve fogadják. Amíg nincs egyértelmű bizonyíték, ez valószínűleg így is marad. De be kell látni, hogy némelyik történet meglehetősen valódinak tűnik, ami csak-csak elgondolkodatja az embert: mi van, ha mégis léteznek?

George Adamski

George Adamski a leghíresebb ember, akit az ufókkal lehet összekapcsolni, de a legtöbben nem tartják valódinak a beszámolóit. Igaz vagy sem, 1952 novemberétől kezdődően, több hónapig kapcsolatban állt az idegenekkel. Állítólag a kaliforniai otthonából készítette a fent látható képet. Elmondása szerint gyakran elvitték és utazást tett a Hold, a Vénusz és a világűr egyéb helyszínein.

Elizabeth Klarer

Az 1950-es évek végén, Dél-Afrikában élt Elizabeth Klarer, aki nemcsak azt nyilatkozta, hogy kapcsolatba lépett egy idegen életformával, hanem hogy elrabolták és teherbe esett. Valójában sok szkeptikus rámutat arra, hogy állításainak számos részlete szinte megegyezik Adamskiéval. Klarer “lehívta” azt az idegent, akit “Akonnak” hívott, és a felderítő hajójával érkezett, majd elmentek az anyahajóra, és Metonba, Akon szülőbolygójára utaztak, amely Klarer szerint az Alfa Centauri rendszerben volt. Azonban Elizabeth fia Akonnál maradt a Metonon.

Ludwig Pallman

Az 1960-as évek közepén Ludwig Pallman német üzletember azt állította volna, hogy idegen bázist fedezett fel Brazíliában, és emellett kapcsolatba lépett az ott tartózkodókkal. Az egyik ilyen titokzatos figurának a neve Pallmann szerint Satu Ra. Amikor néhány évvel később Dél-Amerikában dolgozott, még egyszer találkozott az idegennel, valamint családtagjaival. Pallmann szerint az idegenek kísérleteket végeztek valamilyen “földi gyümölccsel”, amelyet a titkos bázison hibridizáltak. Továbbá kapott egy kristálygyűrűt, amely enyhén izzott és felmelegedett, amikor az idegenek a közelben voltak.

Walter Rizzi

Walter Rizzi az olaszországi Bolzano-ból, tíz évvel később számolt be az 1978-as eseményekről. Miután autójával megállt az út szélén egy aluljáró közelében, hogy aludjon. Rizzi arra ébredt, hogy egy korong alakú jármű lebeg a kocsija közelében. Még aggasztóbb volt, hogy a humanoidszerű lény telepátia segítségével kommunikált Rizzivel. Talán érdekes megjegyezni, hogy Pallmann történetéhez hasonlóan, az idegen, akivel Rizzi is találkozott, leírta, hogyan a Föld bolygón gazdag és számukra nagy értékű növényzetet, gyümölcsöt és ásványi anyagokat keresnek.

Carroll Watts

Carroll Watts 1967 folyamán ufókat látott a texasi Wellingtonban a családi gazdaságban fél éven keresztül. Megközelítette az objektumot, amely alacsonyan lebegett a földön és egy hang kérdezte tőle, amely “nem volt sem férfias, sem nőies” volt, hogy “hajlandó-e alávetni magát egy szigorú fizikai vizsgálatnak”. Bár kezdetben elutasította ezt a meghívást, a következő találkozók egyikével beleegyezett és végül elment az űrbe az idegenekkel.

E kozmikus utazás során lezajlott “beszélgetés” szerint arról tájékoztatták, hogy ezek az idegen látogatók rendszeresen “jönnek és mennek a Földön, ahogy kedvük szerint”. Talán még aggasztóbb, hogy arról értesültek, hogy az űrben sok idegen faj foglalkozik azzal, hogy az emberiség hamarosan megérkezik a kozmoszba, és hogy az emberek űrutazó fajokká válnak.

Forrás: noiportal.hu

Ossza meg ismerőseivel!