felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » A Pentagon megerősítette, hogy valódi a „háromszögű UFO-ról” készült katonai felvétel

A Pentagon megerősítette, hogy valódi a „háromszögű UFO-ról” készült katonai felvétel

Az amerikai hadsereg is vizsgálja, mi lehetett az.

Az amerikai védelmi minisztérium megerősítette, hogy valóban a haditengerészetük egyik tagja készítette azt a felvételt, amin egy háromszögletű azonosítatlan repülő tárgyat lehet látni – jelentette a CNN. Az amerikai hírtelevíziónak a Pentagon szóvivője, Sue Gough kijelentette, hogy a videó, valamint fényképek egy gömb és egy makk alakú ismeretlen repülő tárgyról készített fotók is valódiak, és szintén a haditengerészet tagjai készítették.

A felvételeket a Mystery Wire és az Extraordinary Beliefs’ című weboldalakon tették közzé az előző héten, de a CNN cikke szerint már tavaly óta keringtek az interneten. A Pentagon-szóvivő elmondása szerint a felvételeket vizsgálja a hadsereg UFO-észlelésekkel foglalkozó csoportja, amit tavaly augusztusban hoztak létre.

A felvételekről ennél többet nem árult el a védelmi minisztérium, mert nem akarnak olyan információkat közzétenni, ami hasznos lehet az Egyesült Államok ellenségei számára. A felvételeket hivatalosan nem hozták nyilvánosságra.

Tavaly áprilisban hivatalosan is nyilvánosságra hozott három olyan videót, amelyeken azonosítatlan repülő tárgyak, vagyis UFO-k láthatók. A videókat egy évvel korábban egy magánvállalat már feltette a netre, akkor az amerikai haditengerészet megerősítette a hitelességüket.

Forrás: 24.hu

Ossza meg ismerőseivel!