felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Azt sejti a brit férfi, hogy egy UFO-t sikerült lefotóznia

Azt sejti a brit férfi, hogy egy UFO-t sikerült lefotóznia

Elmondása szerint az objektum nem úgy mozgott mint egy repülő, fel-le ereszkedett, aztán csak lebegett.

A délnyugat angliai Devon városában egy Matthew Evans nevű férfi furcsa dolgot látott a hétvégén. A tengert kémlelte a lakása ablakából, amikor egyszercsak egy azonosítatlan repülő tárgyat vett észre, amint a víz felett lebeg.

Az esetről a Mirror számolt be, cikkükben azt írják, Evans sokkot kapott a felfedezéstől, de hamar összeszedte magát, így sikerült lencsevégre kapnia az objektumot, négy fényforrást háromszögalakban elhelyezkedve:

“Nem úgy mozgott, mint egy repülő, annál lassabb volt. Fel-le mozgott, aztán kb. tíz másodpercig egy helyben lebegett, ekkor tudtam lefényképezni.” – részletezte élményeit a 36 éves férfi.

Az eset szinte egy időben történt azzal, hogy az Egyesült Államok hírszerzése régóta várt előzetes jelentést tett közzé az UFO-król, amelyeket ma már inkább ismeretlen légi jelenségeknek (UAP) neveznek. A június 25-én közzétett dokumentum számos UFO-észlelést vizsgált a 2004-2021 közötti időszakból, nem egy esetben nem tudták megállapítani a szakértők, hogy amerikai technológiával van-e dolguk.

Mindazonáltal sokkal valószínűbb, hogy ezek az észlelések a világ más szuperhatalmainak, Oroszországnak vagy Kínának a technikai fejlesztései lehetnek.

Forrás: 24.hu

 

Ossza meg ismerőseivel!