felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Azonosítatlan repülő objektum Marokkó és Nyugat Francia Afrika felett

Azonosítatlan repülő objektum Marokkó és Nyugat Francia Afrika felett

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Hivatal (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Azonosítatlan repülő objektum Marokkó és Nyugat Francia Afrika felett

Jelentés száma: 00-w-23845

Dátum: 1952 július 12-18.

Ország: Francia Marokkó, Nyugat-Francia Afrika

 

Szemtanúk jelentései csészealjakról Dakar felett – Conakry, La Guinee Francaise, 1952. július 12.

France-Afrique (Dakar Weekly) jelentést tesz egy szemtanú beszámolójáról, aki azt állítja, hogy 1952 július 3-án, 06:08 órakor megfigyelt egy Dakar feletti repülő csészealjat.

A jelentés szerint az objektum lapos és kúp alakú volt, kékes és vöröses lángokat bocsátott ki magából, amelyek hosszúak és nagyon jól láthatóak voltak. A jelentés azt is megállapította, hogy a tárgy nagy sebességgel haladt délre, körülbelül 1500 méter magasságban. A jelentésben szerepel még, hogy a csillagok már nem voltak láthatóak a csészealj megfigyelésének pillanatában, és hogy abban az időben nem voltak repülőgépek Dakar felett.

Repülő objektumok Marokkóban – Casablanca, La Vigie Marocaine, 1952. július 16.

Mechra bel Ksiri arról számolt be, hogy 1952. július 12-én két repülő csészealjat is látott két rendőr az éjjeli szolgálatukban Had Kourt-ban. A csészealjak hosszúkásak voltak, fehér fényű nyomot hagytak maguk után, és nagy sebességgel haladtak északról délre.

1952. július 13-án, Fedala két lakosa arról számolt be, hogy 23:45 órakor egy kékes-zöldes, labda alakú tárgyat láttak, amit egy rövid fénysáv követett, és nagyon gyors sebességgel haladt. A szemtanúk szerint az objektum eltűnt körülbelül 3 vagy 4 másodperc elteltével, mintha szó szerint beleolvadt volna az égbe.

1952. július 14-én egy férfi és felesége arról számoltak be, hogy 9 óra tájékán körülbelül 30 másodpercig egy titokzatos repülő tárgyat figyeltek meg, amely Ifrane irányából Meknes irányába haladt.

Casablanca, Maroc-Presse, 1952. július 16.

Chichaoua két lakosa arról számolt be, hogy 1952. július 13-án 21:30-kor három „fehér tüzet” láttak az égen.

Eközben Louis Gentil arról számolt be, hogy 1952. július 12-én 21.30 óráig több ember látott egy sárga repülő korongot, amely körülbelül 30 centiméter átmérőjű volt, és nagyon gyorsan haladt keletről nyugat felé.

Szokatlan repülő tárgyakat jelentettek Bouznikaou és Baulhaut között 1952, július 13-án, 21:00 és 22:00 között.

Ragyogó objektum Casablanca közelében – Casablanca, Marok-Presse, 1952. július 15.
Negyven ember számolt be arról, hogy 1952. július 13-án 22 órakor Casablanca közelében egy „ragyogó repülő objektumot” észleltek.

Tojás alakú objektum száll fel a Daiet Aqua régióban – Casablanca, Maroc-Presse, 1952. július 18.

A Francia Marokkó Daiet Aoua régió lakossága arról számolt be, hogy a közelmúltban egy „kék, foszforeszkáló, tojás alakú objektumot” láttak felszállni a földről nagy sebességgel, kékes nyomot hagyva maga után. A megfigyelők az objektumot 20 méter hosszúra becsülték.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!