felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Hozzászólások a 00-B90229-hez, nem hagyományos repülőgép

Hozzászólások a 00-B90229-hez, nem hagyományos repülőgép

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Hozzászólások a 00-B90229-hez, nem hagyományos repülőgép

Jelentés száma: 00-B-90229

Dátum: 1954 május 1.

Ország: USA

 

1. Az objektum megfigyelésének időpontjában a fényviszonyok és a távolság miatt, igazából nehezen lehet meghatározni, hogy mit is lehetett látni éppen. Néhol a leírás leginkább egy függőlegesen leszálló repülőgépre illik, vagy egy rakétára, vagy éppenséggel egy repülőgépre, amit nulla hosszúságon lőttek fel. A nulla hosszúságú fellövés nagy tüzet és füstöt hagyna maga után, ami igazán észrevehető lett volna. Repülése nem teljesen illik a függőlegesen leszálló repülőgépre.

2. A nagyon kevés részlet amit a jelentésben megadtak, nem elegendő arra, hogy be lehessen azonosítani a látott objektumot. Ezeket figyelembe véve, az észlelt tárgy leginkább nem egy „repülő csészealj” volt. 1954-ben, a Tudományos Tanácsadó Egyesület (Scientific Advisory Board) egy három tudósból álló bizottságot jelölt ki arra, hogy kiértékelje az „Y” projektet. A bizottság rámutatott, hogy néhány tényezőt olyan mértékben figyelmen kívül hagytak, vagy minimalizálták a fejlesztéseket, mint a hasznos teher, az ellenállási tényező és mechanikai tervezési problémák, hogy azt tanácsolták, ne támogassák ezt a projektet. A légierő (Air Force) támogatása a projektben most már alap kutatással járul hozzá a függőleges tolóerővel kapcsolatban, ami jelentősen megváltoztatja az egész repülő csészealj koncepciót.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!