felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Jelentés egy repülő tárgyról

Jelentés egy repülő tárgyról

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Jelentés egy repülő tárgyról

Jelentés száma: 00-B-93674

Dátum: 1955 november

Ország: Magyarország (Budapest)

 

1955 novemberében kaptam egy levelet az unokahúgomtól Budapestről. A levél a következő érdekességet tartalmazta:

„Az úgynevezett repülő csészealjak (rakéták) heteken keresztül nyugtalanították az embereket. Ezek a gyors sebességgel rendelkező repülők nagyon elfoglalttá tette a tudományos csoportokat. Biztos vagyok benne, hogy már hallottál róla, hogy ezek 12 ezer km/órás sebességgel repülnek megközelítőleg.”

A levéllel együtt az alábbi vázlatot is kaptam, ami az alakzatot és a feltételezett pályát tartalmazza.

Ez az első, hogy az unokahúgom ilyesféle objektumot említett a leveleiben.

-KITAKARVA-

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!