felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Repülő csészealjak Kelet-Németországban

Repülő csészealjak Kelet-Németországban

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Repülő csészealjak Kelet-Németországban

Jelentés száma: 00-w-23682

Dátum: 1952 július 9

Ország: Németország

 

Berlin, július – A Gleimerhausen 46 éves egykori polgármestere, Oscar Linke, eskü alatt tett tanúbizonyságot, majd a nyugat-berlini hírszerző tisztek megkezdték a legkülönösebb „repülő csészealj” történetét vizsgálni. Eme történet egy körülbelül 15m átmérőjű, serpenyőre hasonlító tárgyról szól, amely leszállt egy erdei tisztásra a német-szovjet zónában.

Linke a közelmúltban megszökött a szovjet zónából feleségével és hat gyermekével együtt.

Linke és 11 éves lánya, Gabriella a múlt héten eskü alatt tették az alábbi nyilatkozatot egy bíró előtt: “Mikor hazafelé tartottam Gabriellával, a motorom gumija kidurrant Hasselbach városa közelében. Hasselbach felé vezető úton Gabriella rámutatott valamire, ami körülbelül 140 méterre feküdt tőlünk és mivel már szürkület volt, azt hittem először, hogy egy fiatal őzre mutat.

A motort egy fa mellett hagytam, és elindultam arra a pontra, amelyre Gabriella mutatott. Amikor azonban nagyjából 55 méteres távolságba kerültem, rájöttem, hogy nem az volt, aminek hittem. Két ember volt ott, akik most körülbelül 40 méterre voltak tőlem. Úgy tűnt, mintha valami fényes fémruhát viseltek volna. Előrehajoltak, és néztek valamit, ami a földön hevert.

„Körülbelül 10 méteres távolságba kerültem hozzá, és egy kis kerítésen át néztem az objektumot, amelynek átmérője 13 és 15 méter között volt és úgy nézett ki, mint egy hatalmas serpenyő.”

„A peremén két sornyi lyuk volt, körülbelül 30 centiméter körüli, a két sor közötti tér körülbelül 0.45 méter volt, a fémes objektum tetején egy három méter magas fekete kúpos torony volt.

„Ebben a pillanatban a lányom, aki kicsivel lemaradt mögöttem, engem hívott: a két ember biztos meghallotta a lányom hangját, mert azonnal ráugrottak a kúpos toronyra, és eltűntek benne.

Korábban azt vettem észre, hogy az egyik embernek volt egy lámpa a teste elülső részén, amely rendszeres időközönként felkapcsolódott.

„Amelyik oldalon a lyukak voltak, elkezdett fényleni, színe zöldnek tűnt, később pirosra változott, majd elkezdtem egy halk zümmögést hallani. Miközben a fénye és a zümmögése fokozódni kezdett, a kúpos torony elkezdett lecsúszni az objektum középpontjába, és az egész objektum lassan emelkedni kezdett a talajról és úgy forgott, mint egy búgócsiga.

„Úgy tűnt, mintha a hengeres tárgy átfogta volna az objektum tetejétig, a középponton át, ami most az alján jelent meg. A lánggyűrűvel körülvett tárgy most már pár lábbal a föld felett volt.”

„Aztán észrevettem, hogy az egész tárgy lassan kezd felemelkedni a földről, a henger, amely támasztotta eltűnt az aljáról, és feljött a tetején.”

„Az emelkedés mértéke egyre nagyobb lett, ugyanakkor a lányom és én hallottunk egy olyan hatalmas hangot, ami hasonlított egy bombarobbanásra.”

“Az objektum vízszintes helyzetbe emelkedett, és egy szomszédos város felé fordult, majd tengerszint feletti magasságot elérve eltűnt a magasban az erdők felett, Stockheim felé.”

Sok más személy, akik ugyanazon a területen laknak mint Linke, azt jelentették, hogy láttak egy objektumot, amelyről azt gondolták, hogy üstökös. Egy pásztor azt gondolta, hogy egy olyan üstököst látott, amely alacsonyabb magasságban haladt, attól a magasságtól, amelynél Linke állt.

Miután a tanúvallomást benyújtotta a bírónak, Linke a következőket nyilatkozta: “Azt gondoltam, hogy én és a lányom csak álmodtuk, ha nem lett volna a következő dolog: Amikor az objektum eltűnt, elmentem arra a helyre, ahol láttuk a tárgyat. Egy kör alakú nyílást találtam a földön, és nyilvánvaló volt, hogy frissen volt ásva, ami pontosan ugyanolyan alakú, mint a kúpos torony, és tudtam, hogy nem álmodtam.

Linke folytatta: „Soha nem hallottam a „repülő csészealj” kifejezésről, mielőtt megszöktem a szovjet zónából Nyugat-Berlinben, és mikor megláttam ezt a tárgyat, azt gondoltam, hogy ez egy új szovjet katonai repülőgép.”

„Bevallom, hogy megijedtem, mert a szovjetek nem akarják, hogy bárki tudjon a munkájukról, sok embert már évek óta korlátoznak Kelet-Németországban, mert túl sokat tudnak.”

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!