felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » Repülő-szerű azonosítatlan repülő tárgy Murmanszk felett

Repülő-szerű azonosítatlan repülő tárgy Murmanszk felett

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

Repülő-szerű azonosítatlan repülő tárgy Murmanszk felett

Jelentés száma: F-2010-00651

Dátum: 1990 szeptember 4

Ország: Oroszország, Moszkva

 

1. (törölve )

2. Murmanszk, szeptember 2. – Egy szokatlan dolog történt az északiakkal este, miközben a Murmanszk város lakói a „Vremya” programot nézték. Egy nagy fénylő labda jelent meg a város felett, miközben lassan a Kola-félsziget felé repült a tenger felől.

3. A TASS tudósítójának azt mondták a légierőnél, hogy az azonosítatlan repülő tárgy egy nagy repülőgépre hasonlított, és 25 km magasságban repült. A légierő katonái megfigyelés alatt tartják.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!