felfedes.hu

UFO-k, Földönkívüliek, Űrkutatás, Tudomány, Alternatív médiaoldal

Kezdőlap » UFO-k Norvégia felett

UFO-k Norvégia felett

“A dokumentumok a külföldi sajtókban megjelent, meg nem erősített UFO-megfigyelésekről, valamint az amerikai Központi Hírszerzési Ügynökség (CIA) jelentéseiről szól, az 1940-es évektől az 1990-es évek elejéig. Minden itt megjelent dokumentum eredeti példánya, megtalálható a Central Intelligence Agency hivatalos oldalán, melyek teljes tartalma, egyéb kiegészítések nélkül, eredeti változatukban kerülnek bemutatásra. Az eredeti dokumentum a lap alján található!”

 

UFO-k Norvégia felett

Jelentés száma: F-2010-00651

Dátum: 1959 március 1

Ország: Norvégia

 

A következőben leírtak az Oslo Conservative Aftenposten újságból valóak (1959. március 16.):

Néhány fényes objektumot látott pár ember az égen Bergen közelében március 12-én, este. A Storesundban élő Birgen Storesund szerint öt fényes dolog volt, és mind északról délre keresztezte az eget. A 21 órakor megfigyelt első objektumnak két percébe telt, hogy átrepülje az eget, míg el nem tűnt a horizont alatt. Méretében és küllemében hasonlítani lehetne a szovjet Szputnyikokhoz. Öt perccel később a második objektum is feltűnt, majd a harmadik, negyedik és ötödik. Storesund szerint néhány szomszédja is látta a tárgyakat. Semmilyen hangot nem lehetett hallani az objektumok felől. Storesund kutyája, aki általában reagált a repülőgépek jelenlétére, most semmilyen érdeklődést nem mutatott. Az objektumokat még távcsővel is megfigyelték.

Eredeti dokumentum pdf formátumban:

KÖVETKEZŐ JELENTÉS

Figyelem! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény I. Fejezetének 1. § / (4)5 bekezdése alapján, valamint a 4. § / (2) pontja alapján, a Central Intelligence Agency (CIA Washington, D.C. 20505) által közzétett, majd a felfedes.hu weboldal által fordított, valamint a továbbiakban publikált tartalma, szerzői jogi védelem alatt áll! Az oldalon található szöveg előzetes engedély nélküli felhasználása, másolása, ill. más oldalakon való publikálása tilos! A szerzői jogok megsértése polgári jogi és büntető jogi jogkövetkezményeket von maga után!

Ossza meg ismerőseivel!